Стекла предметнык и Чашки петри

Чашка Петри
Гемопласт
Цена oт 6.26 грн

Чашка Петри

Чашка Петри
 • Бренд
  Гемопласт
 • Цена
  6.26 грн

Чашка Петри Ø 90 мм Чашка Петри Ø 90 мм
Цена: 6.26 грн
В корзину
Чашка Петри Ø 100 мм Чашка Петри Ø 100 мм
Цена: 7.96 грн
В корзину
Скло предметне
JS
Цена oт 25.92 грн

Скло предметне

Скло предметне
 • Бренд
  JS
 • Цена
  25.92 грн

Скло покровное
JS
Цена oт 146.20 грн

Скло покровное

Скло покровное
 • Бренд
  JS
 • Цена
  146.20 грн

Скло покровное 24*24 мм Скло покровное 24*24 мм
Цена: 161.24 грн
В корзину
Скло покровное 20*20 мм Скло покровное 20*20 мм
Цена: 146.20 грн
В корзину